• +36 (70) 702 3450
  • sales@defol.hu
Célgépek, gyártósorok tervezése és kivitelezése egyedi igények alapján. Leanre tervezve.
Folyamat tervezés és fejlesztés irodai, logisztikai és termelési környezetben.
Interim vezetők és interim szakértők. Ideiglenes kapacitás, tartós eredmények.

Sokrétű szakértelem – holisztikus szemlélet

Ötvözzük a Lean, mérnöki, termelési, vezetői és üzleti tapasztalatainkat és naprakész tudásunkat minden egyes munkánkban.

Teljeskürű beruházás támogatás

Együttműködő partnereink segítségével a kapacitás növelő projekteket az ötlettől a fenntartásig végig tudjuk támogatni, legyen szó finanszírozásról, szervezetfejlesztésről, folyamatfejlesztésről, célgépekről, automatizálásról.

Együtt lélegzünk az ügyfeleinkkel

Mi nem egy szolgáltatónak vagy beszállítónak tekintjük magunkat. Úgy dolgozunk, mintha magunknak csinálnánk.


Szolgáltatásaink

Folyamat tervezés, fejlesztés

A folyamatok tervezése és fejlesztése során a Lean filozófiát, alapelveket és eszközöket használjuk. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a 4 fő teljesítmény dimenzió (minőség, gyorsaság, költség, rugalmasság) egymással harmóniában legyenek, egyik ne menjen a másik rovására.
A legjobb, ha már a tervezés fázisában alkalmazzuk a Lean elveket és eszközöket, hogy fel se merüljenek azok a költségek, veszteségek amiket egy már működő folyamat fejlesztésével csökkentenénk.

Lean eszközökkel megtervezzük vagy fejlesztjük a folyamatot, hogy azok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

Interim Management, Interim Szakértők

Amennyiben átmenetileg erőforrás hiányában van, válságkezelésre vagy speciális szaktudásra van szüksége pár hónapig, ésszerű lépés Interim jelleggel vezetőt vagy szakértőt alkalmaznia. Interim vezető és szakértő hálózatunkban elérhető HR, Termelés, IT, Mérnök és Lean területeken bevethető kollégák, akik mindegyike rendelkezik a Interim jellegű megbízatások elvégzéséhez kulcsfontosságú kompetenciákkal (pl. eredmény orientáltság, asszertív kommunikáció, rugalmasság, hatékony probléma megoldás stb.).
Megbízóink egyedi igényeik alapján folyamatosan bővítjük hálózatunkat.

Interim vezetőik és szakértőink az első naptól kezdve eredményt realizálnak ügyfeleinknek

Célgépek, gyártósorok tervezése , kivitelezése

Egy célgép vagy gyártósor megtervezése előtt minden esetben először a termelési, majd a termelést kiszolgáló és irányító folyamatokat (pl. karbantartás, termék/verzió átállás, anyagellátás, termelés tervezés) tervezzük meg a teljesítmény elvárásokból kiindulva. Majd a „Leanre” tervezett folyamatokhoz tervezzük meg a célgépet, gyártósort, hogy a beruházási és üzemeltetési költségek szintje optimális legyen a teljes életciklusra vetítve.
Ezek mellett partnereink segítségével a kapacitásnövelő törekvéseket, beruházásokat teljes körűen tudjuk támogatni, legyen szó akár finanszírozási kérdésekről vagy szervezetfejlesztésről.

Lean szempontok szerint tervezzük és gyártjuk gépeinket figyelembe véve az üzleti, vezetői és folyamat szempontokat.

PARTNEREINK
Együttműködő partnereinek hozzánk hasonló értékekkel rendelkeznek, egymás szaktudására építve komplex üzleti problémák, kihívások megoldására vagyunk képesek.

Pályázatírás, Pályázati kommunikáció, Projekt menedzsment, Energetikai kivitelezés

Célgépek tervezése, gyártása, Mérnöki munkák

Szervezetfejlesztés, Lean Menedzsment, HR tanácsadás, Rendezvény szervezés

Csapatunk

Csapatunk tagjai több, mint 10 éve dolgoznak a saját szakterületükön, rendelkeznek a megfelelő mérnöki, termelési, vezetői és Lean szakmai tapasztalattal ami szükséges a folyamatok és a gépek megtervezéséhez.
Így képesek vagyunk a magas műszaki színvonal mellett az üzleti, vezetői, folyamat szempontokat betervezni a folyamatokba és beépíteni gépeinkbe.
Röviden: Leanre tervezünk.